14 juni 2005

Nötfria

Nu är det gjort. Nu är Jeppe och Bus av med kulorna.

Varken Jeppe eller Bus har varit utanför dörren (förutom när de smitit ut i trappuppgången) så de var INTE glada över att komma ut. Vi hann inte mer än att komma utanför lägenhetsdörren förrän Jeppe började skrika och Bus svarade. Ett plus är att de verkade inte mer rädd för bilen än för världen.

Vi var och hämtade dem vid ett ungefär (då hade dem varit där i 2½ timme), vi tyckte att det var bäst att ta hem dem medan de fortfarande halvsov.

Eftersom de hade kissat på sig ganska mycket i buren, hos veterinären, fick vi några "plastfiltar" att ha om dem när vi åkte hem. Väl hemma la vi dem i deras fåtölj i storarummet, men där ville de inte stanna länge. Båda två försökte hasa sig ner på golvet och i väg. Men bakbenen ville inte det de ville (hade ganska roligt åt det, det ser ju faktiskt ut som om de vore fulla när de vinglar...), till slut gav dem upp och la sig på golvet.
Då la vi dem på fåtöljen igen där de somnade.
Nu har den senaste sprutan börjar verka så de är uppe och vinglar i lägenheten. Zoomer och Sussie viker inte från deras sida och håller koll så att allt går bra. Lillan och Topsy däremot har gömt sig under soffan och vägrar att komma fram. Det är väl lukten de inte känner igen skulle jag tro.

Får väl se när Jeppe och Bus blir hungriga. De, till skillnad från resten av katterna, har ju inte ätit sen i går kväll. Men just nu verkar de inte så sugna på annat än att sova, testa sina ben och tvätta sig.


Jeppe och Bus Posted by Hello

Nu slipper vi åtminstone att oroa oss om att det ska bli fler katter. Det räcker så gott med 6 st.

Inga kommentarer: