30 mars 2011

Stockholm weekend

Då är man hemma igen efter en härlig weekend i Stockholm. Blev, enligt mig, riktigt lyckad med en bra kombination av slappande och hålligång. ;)
Vi kom fram på fredagen som vi sedan använde till en del strosande i bla Gamla stan. Besökte byggnaden som Mojang finns i men kom inte längre än till porttelefonen. Vem skriver inte upp sitt företagsnamn på porttelefonen? Hur ska vanliga människor som oss då kunna ta sig in och störa?
Tog middag på Bishop arms den kvällen vilket var mumms! Vi var rätt trötta så det blev ingen lång kväll, men några drinkar i hotellobbyn hanns med iaf. Himla mycket folk där också så det fanns lite att titta på.

På lördag morgon var det dag att fira den här mannens 30-årsdag! =D Förutom ölprovningen som han fick av mig, fick han dessutom en fotobok med bilder på honom från det att han föddes till i dag. Sedan fick han även en låta punchrullar och ett legospel. Lite barnasinne måste man ju ha kvar. ;)
Efter frukosten gav vi oss ut på stan för lite strövande. När sedan Peter gav sig i väg för ölprovning passade jag på att besöka "tjej-affärer" som bara intressearde mig. =) Sedan möttes vi upp för fika och mer strosande.



Den här kvällen åt vi middag på Sjätte tunnan, som är ett himla coolt ställe. Allt är i medeltidsstuk och det enda som lyser upp stället, då det är i en stenkällare, är levande ljus. Himla mysigt! Och vilken god mat! =O Den kalla gröna ärtsoppan vi fick som förrätt skulle jag kunna äta mig spyfärdig på. Dit ska vi definitivt gå till fler ggr!
Tillbaka till hotellet för att spendera Earth hour i lobbyn. Förutom en lampa så hade dem släckt ner det de kunde på hotellet. Det blev en mojito i mörkret det. =)

Söndagen blev mest strosande och shopping. Åt middag på Jensen's Bøfhus och gick sen på bio. Rango. =) Hann med nån drink i lobbyn innan vi tog natt.

På måndagen var det dags för utcheckning. Men vi hade ändå några timmar på oss tills tåget hem skulle gå så vi spenderade dem på sightseeing. Med andra ord, vi gick omkring och kollade på en massa saker. =)

Inga kommentarer: