1 maj 2011

Valborgshelg

Det har varit en minst sagt underhållande helg. =)
I fredags var jag hemma hos Petra för att träffa både henne och Tessan men också nytillskattet i den familjen, Agnes. Så nu har hon två underbara katter som dessutom verkar funka förvånandsvärt bra ihop redan från början. Det blev lite grönsaker med dipp framför TV och sedan lite wii-spelande och lekande med katterna. Och en hel del skitprat också såklart. =) En riktigt bra fredag med andra ord.

I går började vi dagen med champagnefrukost. =) Markus tyckte att Peter borde bete sig lite mer som en student nu i studenttider. Han var över här på fredagen och spelade Portal 2 med Peter och då gjorde dem dessutom en smörgåstårta som vi på lördagen åt tillsammans med "champagnen". Himla gott!
Tog en sväng ut på stan för lite katte efter det. Två flaskor "champagne" kan gör en lite lite vimsig. ;) Solen sken dessutom så det var himla nice.
På eftermiddagen bar det i väg hem till Peters klasskamrater Robert och Linnéa för grillfest. Ungefär helften av deras klass kom dit och den blandningen är rätt så... Speciell. ;) Grillningen gick rätt bra även om vi fick snabba oss på lite framåt slutet.
Hann väl precis få i hop våra saker då det började spöregna. Det fick bli till att fortsätta inomhus.
Måste säga att det är rätt underhållande (lustigt nog!) att se folk sniffa Hockey pulver och försöka äta en tesked kanel... =D
Avslutade kvällen på Fish & Ale med en MASSA karaoke. Men inte jag inte. Jag nöjer mig med att titta på när bla fyra vuxna killar sjunger "Barbie girl" och viftar på rumpan. ;)

I dag blev det i stället en himla massa slappande. Bakismat i form av överbliven smörgåstårta, liet serier på datorn och den vanliga söndagsångesten. Nu är det dags för sängen.

Inga kommentarer: