27 december 2010

På väg hem

Så, äntligen är vi på väg hemmåt. Eller äntligen, äntligen. Hade gärna stannat en vecka till eller något, för när man åker hem så betyder det jobb.
Nilla och Lasse var som sagt snälla och skjutsade oss ner till Kalmar där vårat tåg skulle gå 13:09. Men icke. Självklart var det inställt. Nästa tåg med bra anslutningar gick 15:00 och då fick vi även platser på första klass. Men Nilla o Lasse var ju kvar så vi tog en sväng till City gross och ett besök hos Peters andra morbror Sigge med fru. Lite kaffe där smakade gott.
Men nu sitter vi iaf på tåget mellan Alvesta och Nässjö och längtar hem. Längtar efter våra underbara små kissar där hemma. Hela julhelgen nu har man ju gosat med Emil o Leo och nu när vi kom till Sigge och Lisbeth har ju dem en söt liten katt också. En grå kisse med vit hängmage. ;)
Vi hade ju egentligen rätt tur med det här tåget. Det var nämligen 17 minuter försenat och vi var först rädda att vi skulle få ta en annan anslutning i Alvesta. Men det visade sig att det tåget också var försenat 17 minuter.
Vi har nog dock inte samma tur i Nässjö. Just nu står vi still någonstans och är ju redan försenade innan. Det blir väl ett senare tåg från Nässjö. 18:18 i stället för 17:18 skulle jag tro.
Nåväl, skulle tro att sj gör så gott dem kan. Men man är ju inte mer än människa och blir lite irriterad över det ändå.

Inga kommentarer: