13 juni 2010

I går kväll

I går var det riktig roligt! Var hos Dennis på fest och träffade en hel del trevligt folk. En del mindre trevliga också för visso, men man kan ju inte gilla alla. Iaf så kändes det sådär lagom med allt. Lagom med alkohol, lagom volym och lagom med folk. Detta tack vare att man satt en liten grupp i köket. I vardagsrummet var det aningens mer än lagom. ;) När alla började röra sig utåt ringde Petra och undrade om vi kunde träffas, vilket passade mig utmärkt! =) Tog en runda på stan innan vi gick hem till mig där vi, när krogarna stängde, fick sällskap av Peter och Alex.


Peter blev trött och gick och la sig medan vi andra tre fortsatte att ha roligt till 4-tiden då vi bröt upp. Då var man rätt trött själv och det blev sängen direkt.

I dag har hela dagen gått åt till sovmorgon, mysslapp i soffan och ointelligent stirrande på datorn. Måste väl göra mig i ordning för morgondagen snart, inget jag ser så värst fram emot. Men, det är ju bara 4 veckor (19 arbetsdagar!) kvar tills semestern nu! =)

Inga kommentarer: